11a càpsula d’acústica de locals comercials

11a càpsula d’acústica de locals comercials

Ja està oberta la inscripció per a la 11a càpsula gratuïta (2h) sobre acústica de locals impartida per arcústic a Bcnactiva! forma part de l’oferta formativa de Barcelona Activa (Local i ubicació) i es realitza al Convent de Sant Agustí (Plaça Pons i Clerch 2, cantonada c/Comerç, barri del Born) el dia 4 de Juny de 2014, 18:00 a 20:00h. Podeu contactar amb nosaltres para més informació!

 

Enllaç pàgina d’inscripció Barcelona Activa!

 

Extracte de la Fitxa de càpsula formativa:

“Acústica de locals comercials: relació del local amb els clients i el veïnatge

Activitats Iniciativa Emprenedora

Aconsegueix generar valor afegit pel teu negoci, mitjançant una bona acústica del teu local, tot coneixent els requeriments acústics necessaris i com aquests definiran la relació amb els teus usuaris i el teu entorn.

Monosessió: 1 sessió de 2 hores

Activitat gratuïta

Continguts

En l’entorn actual, els canvis normatius han ajudat (i ajudaran) a la millora dels comportaments acústics de locals, especialment a nivell d’aillaments mínims amb el veinatge i amb l’exterior dels mateixos. Però és tant o més important el correcte disseny acústic d’aquests per a millorar la pròpia experiència d’ús en els seus potencials clients. Un bon disseny acústic millorarà la seva experiència i generarà clients fidels i satisfets, potenciarà el propi servei donat i assegurarà una bona relació d’aquest amb el seu entorn.

OBJECTIU GENERAL
Aprendre els paràmetres que intervenen en el bon funcionament acústic d’un local, la distribució d’usos i activitats, els aillaments d’aquests amb l’entorn, les normatives implicades i els punts crítics a tenir en compte.

OBJECTIUS ESPECÍFICS
. Saber els principis bàsics de l’acústica dels locals i com aquesta afecta als usuaris i als veïns.
. Conéixer els diferents requisits acústics dels locals segons ubicació i activitat.
. Aprendre criteris per a la bona selecció del local en funció de les necessitats de la seva activitat.
. Tenir present quan és necessari un estudi acústic per a la obtenció de la llicència d’activ155 i sol·licita dia i hora per una sessió informativa.

EL PERÍODE D’INSCRIPCIÓ PER AQUESTA ACTIVITAT S’OBRIRÀ 15 DIES ABANS DE LA DATA DE REALITZACIÓ.

Per garantir el rigor i la qualitat formativa les activitats comencen amb puntualitat i no és possible accedir a les aules 15 minuts desprès de l’inici.”

 

formació

formulari de contacte

Leave a Reply